AA: Jusufi, Bardhoshi dhe Kadriu heroizmin e kishin pjesë të traditës familjare

Sot, janë bërë plot 39 vite nga vrasja e tre flakadanëve të lirisë: Jusuf Gërvalla, Kadri Zeka dhe Bardhosh Gërvalla!

Këta trima nuk e kishin të shkruar në ballë se një ditë do të bëheshin dëshmorë për liri, (Heronjë të Kombit tonë)..
Mirëpo, heroizmin ata e kanë pasur brenda vetëdijes kombëtare, traditës familjare dhe gjenezës së tyre, duke respektuar parimet jetësore në interes të idealeve kombëtare.

Prandaj, ne nuk do ti harrojmë kurrë, dhe se Heronjtë e Kombit meritojnë nderimin dhe respektin në çdo kohë.

Lavdi!
(Alternativa)