A i ka rënë pishman Sinan Hoxha që është martuar?

Sinan Hoxha po jeton një martesë të lumtur në krahët e Andrres, bashkëshortes së tij bukuroshe dhe të birit Ansit.

Këngëtari, ndonëse reflekton lumturi, ka ca këshilla interesante për të tjerët.

Sinan Hoxha, është shprehur se martesa nuk është aq mjaltë sa mendojnë njerëzit, andaj, i poristë të gjithë që të kënë sa më shumë kujdes dhe të mos e hedhin menjëherë hapin e madh.

Se a do ti marrin njerëzit parasysh këshillat e tij, mbetet për tu parë.

Natyrshëm lind pyetja: A thua Sinani po flet nga përvoja, apo si është puna?