A është Noizy cak i këtyre ‘thumbave’ të Kleptos?

Noizy dhe TBA vite më parë kishin filluar konfliktin duke përdorur gjuhë fyese në për njëri tjetrin nëpër këngë.

Edhe vite më vonë artistët vazhdojnë të ‘thumbojnë’ me shkrime të publikuara në rrjete sociale, së fundmi anëtari i grupit TBA ka ndarë një foto ku shihet në një sallon veturave.

Në foton e publikuar Klepto kishte lënë shkrimin “Kerret e Sal Rusit kurr nuk bohen të tuat” dhe mendohet se ky shkrim i është dedikuar Noizyt i cili në ‘Gjuhën e kampionit’ kishte xhiruar klipin në të njëjtin vend.