A e keni parë Violetë Kajtazin me flokë të shkurtëra

Violeta Kajtazi është ndër këngëtaret më të popullarizuar zhanrit folklorik.

Këngëtarja ka një karrierë të gjatë në skenën muzikore ku gjithmonë është dalluar për origjinalitetin dhe atmosferën që e krijon aty ku është prezente.

Ajo dallohet për veshjet elegante dhe paraqitjet plotë sharm, ku asnjëherë nuk e ka tepruar me ekspozim por gjithmonë ka preferuar të shfaqet ne suaza të normales.

Ajo kishte stil edhe në vitet 80-ta. Nga arkivat e televizionit publik, Violeten e shohim me flokë të shkurtëra siç po e praktikojnë sot këngëtaret e reja.

“Faleminderit për nostalgjinë”, shkruan këngëtarja krahas stories në Instagram.