702 kundërvajtje për mosmbajtjen e maskës

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit tonë janë regjistruar 702 shkelje për mosmbajtjen e maskës. Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga virusi korona.