7-vjeçari me emrin UÇK (VIDEO)

Ky është Uçk-ja, pasardhësi i dy dëshmorëve të familjes Morina në Rixhevë të Klinës.

Uçk-ja sot është shtatë vjeç dhe ka filluar të mësoj për kuptimin e emrit të tij.

I ati tregon se vendosi ta pagëzoj me këtë emër të birin pasi në luftën e fundit në Kosovë, ai humbi dy vëllezërit në luftë me agresorin serb.

Ndërsa e ëma thotë se ardhja e Uçk-së në jetë ishte bekim për ta.

Top Channel