657 gjoba për mosmbajtjen e maskës

Në 24 orët e fundit në të gjithë territorin e vendit tonë janë regjisturar 657 kundërvajtje për mosmbajtjen e maskës, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme, transmeton TV21.

Nga MPB-ja, apelojnë deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara me qëllim mbrojtje nga virusi korona.