504 gjoba për mosmbajtje të maskës në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit (06/07.2021) në gjithë territorin e vendit Ministria për Punë të Brendshme ka regjistruar gjithsejtë 504 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventiv për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.
Nga MPB-ja në vazhdimësi bëjnë thirrje për respektim të masave dhe protokolleve të miratuara nga qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.