29 persona nuk e kanë respektuar orën policore

Nga ora 22:00 (12.03.2021) deri në ora 05:00 të mëngjesit (13.03.2021) 29 persona nuk e kanë respektuar orën policore, me të cilën 18 prej tyre janë në territorin e Shkupit.

Ministria e Punëve të Brendshme apelon deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara ng Qeveria dhe të gjithë së bashku të kontribuojmë në parandalimin e përhapjes së virusit korona.