20 vite nga krismat e para në Malësinë e Sharrit

Shkruan: Rafiz Haliti

Sot me 14 Mars shënojmë 20-vjetorin e jehonës së krismave të para të fillimit të luftës së Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare në Malsinë e Sharrit – Brigada 112 “Mujdin Aliu”

14 Marsi i vitit 2001 mbetet përvjetor i krenarisë. Përvjetori i krismave të para të lirisë në zonën e Tetovës, krisma që rikthyen dinjtetin e nëpërkëmbur, krismat që rikthyen krenarinë dhe trasuan shpresat e ardhmërisë së brezave që vijnë. Përvjetor i qëndresës dhe rezistencës së pathyer.

Lavdi dëshmorëve të Kombit 🇦🇱!
Qoftë i përjetshëm kujtimi i tyre!