1 Maji ditë jo pune për të gjithë qytetarët

Një Maji- Dita e Punës (e diel) ose 2 Maji (e hënë) është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, njoftoi Ministria për Punë dhe Politikë Sociale.

Nga Ministria për Punë dhe Politikë Sociale të gjithë qytetarëve ua urojnë Ditën e punës.