​Franca regjistron mbi 22.000 raste të reja dhe 160 viktima nga CO VID

Ministria e Shëndetësisë njoftoi se 160 pacientë të tjerë kanë vdekur në 24 orët e fundit.

Numri i vdekjeve në Francë është 84.306, ndërsa që nga fillimi i epidemisë numri i të infektuarve ka tejkaluar shifrën 3.6 milionë.