Zjarr në Radushë, fshati mbetet pa rrymë

Të nderuar, përshkak të një zjarri që e kaploi një mashne në hyrje të fshatit u detyruam që të ndërpresim rrymën, janë të njoftuar organet kompetente Zjarrfiksit dhe EVN dhe presin që sa ma shpejt te intervenojn.

Ju lutemi për durim!