Ziadin Sela: Sakrifica e familjes Jashari ndërroi përgjithmonë Europën

Shkruan: Ziadin Sela 

“Epopeja e UÇK-së e 5, 6 dhe 7 marsit është moment kthese historike, dhimbje dhe krenarie për shqiptarët.

Rezistenca përballë agresorit serb dhe sakrifica e familjes heroike Jashari, me në krye Komandantin Legjendar Adem Jashari, ndërroi përgjithmonë Evropën duke hapur shtegun e shpërbërjes përfundimtare të Jugosllavisë dhe pavarësisë së Kosovës.

Lavdi të përjetshme të gjithë dëshmorëve të kombit!”