Ziadin Sela: “Mësimdhënësit, shtylla jonë…”

ZIADIN SELA: “MËSIMDHËNËSIT, SHTYLLA JONË…”

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, uron mësimdhënësit për 7 Marsin, Ditën e Mësuesit. Raporton News33

Urimi i plotë:

“Për të gjithë ata që na ndihmojnë ta kuptojmë jetën dhe të nxjerrim më të mirën prej saj, ata të cilët na kanë dhënë dhe japin mësime në mënyrë që të mund të bëjmë më të mirën në gjërat që bëjmë.

Të nderuar e të dashur mësues, pedagogë e profesorë!
Gëzuar 7 Marsin, Ditën e Mësuesit, të gjithë mësuesve që na inkurajojnë dhe na qëndrojnë pranë duke qenë shtylla jonë e vazhdueshme e mbështetjes dhe frymëzimit.
Mirënjohje dhe falënderime për të gjithë!”