Zhvillimet politike – Ali Ahmeti mbledh Kryesinë e BDI-së!

Në Reçicë të Vogël, mblidhet Kryesia e BDI-së.

Ali Ahmeti ka thirrur strukturat e partisë pas zhvillimeve të fundit në skenën politike në vend, paralajmërimet që vijnë nga VMRO-DPMNE-ja për nisjen e negociatave me partitë e opozitës por edhe pretendimet e tij se VMRO-DPMNE-ja do të ketë 61 deputetë.

Pritet që në këtë mbledhje të analizohet rezultati zgjedhor por që integristët të dalin edhe me qëndrimin e tyre rreth formimit të qeverisë së ardhshme nga VMRO-DPMNE-ja dhe si ka për t`u pozicionuar BDI-ja rreth gjithë këtyre zhvillimeve./tvklan.mk