“Zgjedhjet”, Pollozhani: Zgjidhja, një njësi zgjedhore me lista të hapura

Ish i përndjekuri politik Shpëtim Pollozhani vlerëson se propozimi për një njësi zgjedhore është i mirë dhe me këtë do të demokratizoheshin partitë brenda vete. Pollozhani thotë për Alsat se me ndryshimin e njësive zgjedhore duhet të imponohen edhe listat e hapura të deputetëve.