​Zgjedhjet në Bullgari, sipas exit poll-it prin partia e Borisovit

Sipas rezultateve të para të exit poll-it të kryer nga “Alpha Research”, koalicioni i partisë së Bojko Borisovit GERB-SDS ka fituar 66 deputetë në zgjedhjet e sotme parlamentare në Bullgari.

Parti e dytë renditet Vazhdimi i ndryshimit me 52 deputetë.

Në vendin e tretë renditet partia DPS – 37 deputetë, pasuar nga BSP për Bullgarinë 27, Ringjallja 26 deputetë, Bullgaria Demokratike – bashkim 21 dhe Ka një popull të tillë 11 deputetë./BTA