Zëvendësministri Ilir Hasani dhuron gjak dhe ka një porosi: Dhuroni, mos pritni!

Vazhdon gjesti human i Zëvendës Ministrit të shëndetsis Dr. Ilir Hasani dhe Shefit të Kabinetit të Ministrit të Shëndetsis Dritan Ismaili, ka njoftuar shoqata “Bllod Bank”. “Ata janë një shembull i suksesshëm i promovimit të dhurimit të gjakut në vendin tonë”, theksojnë nga kjo organizatë.