Zëvendëskryeministrja spanjolle preket me koronavirus

Ajo kishte rezultuar negative në testet e mëparshme, thoshte deklarata, por mjekët nuk menduan se ato siguronin të dhëna përfundimtare, raporton CNN.

Calvo po merr trajtim mjekësor dhe po përparon në mënyrë të favorshme, thuhet në deklaratë. Ajo është në karantinë në një spital.

Kryeministri Pedro Sanchez ka katër zëvendëskryeministra. Calvo është e dyta në komandë për Sanchez dhe konsiderohet më e fuqishmja diplomatikisht nga zëvendës kryeministrat.