Zeqirija Ibrahimi: AlternAtivA i ka organet e saj dhe personat përgjegjës për komunikim me publikun

Zeqirija Ibrrahimi, anëtar kryesie i Alternativa dhe udhëheqës i departamentit për komunikim me publikun ka reaguar pas shpërndarjes së dezinformatave në lidhje me koalicionet e mundshme parazgjedhore, shkruan Almakos.

“ AlternAtivA i ka organet e saj dhe personat përgjegjës për komunikim me publikun.

Të gjithë ata që publikojnë lajme për Alternativën pa e cituar burimin e lajmit ose pa pasur një deklarim zyrtar nga ndonjë eksponent i Alternativës thjesht shpifin.”, shkroi Zeqirija Ibrahimi.