Zelensky: Nëse unë iki nga Ukraina do të jem gjallë, por jo më një njeri

Presidenti i Ukrainës u bë një hero në sytë e shumë njerëzve që nga momenti kur refuzoi mundësinë e ofruar nga SHBA-të dhe vendet e BE-së që të largohet nga Ukraina, presidenti. Zelensky tha se nuk e ka pranuar këtë alternativë, pasi nëse nëse do të ikte, ati do të ishte një njeri tjetër.

“Unë jam një qytetar i shtetit tim, një president i zgjedhur në mënyrë legjitime. Nëse do të largohesha nga Ukraina do të isha gjallë, por nuk do të isha më një njeri”, u shpreh ai.

/abcnews.al