Zekiri: Qenkan shqetsu “patriotat” e BDI-se

Qenkan shqetsu “patriotat” e BDI-se per statusin paraprak e qenkan leshu me funksioner e me aktivista me tentu me demantu e me ofendu 🙂 ….
Reagimi i ketille i Juaj vetem deshmon sa jeni te vetedisjshem se me nuk Ju beson me askush dhe cfare eshte duke ju pritur ne zgjedhjet e ardhshme 😉
Ja para meje edhe ish kolegu gazetar dhe analist Xhelal Neziri paska pas status te ngjashem me ate timin per 1 Njesi Zgjedhore.
Si dhe i ndruari Besim Nebiu!
P.S. Sa me shume humb BDI-ja, aq me shume fiton SHQIPTARIJA !!!