Me një njësi zgjedhore nuk humbë asnjë votë shqiptare!

Arbër Çeliku

Ndarja në 6 njësi zgjedhore ishte tradhtia më e madhe kombëtare… 1 njësi nënkupton se asnjë votë shqiptare nuk shkon dëm, kurse listat e hapura janë garanci se asnjë idiot dhe rrugaç nuk do të mund të bëhet deputet më… Prandaj gjithë kjo luftë, por ato parti politike që ia duan të mirë këtij populli duhet të këmbëngulin në modelin zgjedhor: 1 NJËSI ZGJEDHORE ME LISTA TË HAPURA…