Zekiri: Nuk ka gjasa për kualicion parazgjedhor me BDI-në

Nënkryetari i LSDM-së Muhamed Zekiri përjashton mundësinë për kualicion parazgjehdor me BDI-në. Ai në TV 24 ka dekalruar se partia e tij është e gatshme për kualicion me të gjitha partit shqiptare, përfshi Besën dhe PDSH-në. “Ne jemi të gatshëm për bashkëpunim me të gjitha partit politike të shqiptarëve në vend, përveç BDI-së, nuk ka gjasa me ata të shkojmë sëbashku në kualicion parazgjedhorë. Kjo është përjashtuar si mundësi dhe nuk do të ndodhë”, thekson Zekiri. Ne lëm hapsirë për të gjitha partit. Dy tanimë kanë shprehur intersim për diçka të tillë. Ajo nuk është fshhtësi. Besa ka dekalruar se është e interesuar nëse I harmonizojmë programet, edhe PDSH është ofruar si partner I mundshëm kualicioni, ndërsa ne jemi të hapur gjithsesi edhe për partit tjera, deklaroi Zekiri.