Zekiri i përgjigjet Mexhitit: Mbaju Izet, mos ke frik, vendin e keni në opozitë

Nënkryetari i Lidhjes Social Demokrate, Muhamed Zeqiri i është kundërpërgjigjur, homologut të tijë nga BDI-ja Izet Mexhitit, pasiqë ky i fundit i paralajmëroi LSDM-në dhe VMRO-në se pa partitë shqiptare që do të fitojnë në zgjedhje nuk do të ketë qeveri, raporton TV21.

Zekiri duke shpërndarë një fotografi nga lajmi i TV21, lidhur me paralajmërimin e Mexhitit ka shkruar….”Mbaju Izet e mos ke frike vendin e keni ne opozitë”.