Zejdi: Në 100 ditët e para nuk u plotësua asnjë nga pikat e Alternativës

Deputeti i Alternativës, Skënder Rexhepi-Zejd, i ftuar në emisionin Click plus në Televizionin 21 tha se në 100 ditët e para nuk u realizua asnjë nga pikat që kishte në program Alternativa kur u bë pjesë e Qeverisë.

“Alternativa u bë pjesë e qeverisë për arsyet që kishte në program dhe jo për postet politike që mori. Por, për fat të keq 100 ditëshi nuk solli asnjë ndryshim në qeveri dhe nuk u realizua asnjë pikë e premtuara”, tha Zejdi.