Zanfina Ismaili kujton nënën e ndjerë sot me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas

Këngëtarja e njohur shqiptare, Zanfina Ismaili, sot nuk ka ndarë me ndjekësit ndonjë urim për 8 Mars.

Ajo vetëm se e ka kujtuar nënën e saj të ndjerë me një foto të realizuar para disa vitesh dhe pranë postimit nuk ka shkruar asgjë.

Dihet se më shumë se kushdo tjetër, motrat Ismaili kanë qenë të lidhura me nënën e tyre Monën, pasi ajo ishte edhe menaxherja e tyre për gjatë fillimeve të para në karrierë.