Zaev: Masat ekonomike po japin rezultat

Kryeministri Zaev, thotë se masat ekonomike për tejkalimin e korona krizës po japin rezultatin e duhur. Ai theksoi se në vitin 2021 është parashikuar që ekonomia të ketë rritje, transmeton TV21.

“Masat ekonomike për tejkalimin e korona krizës po japin rezultat dhe kjo u vërtetua edhe me statistikat zyrtare. Sipas treguesve ekonomik është parashikuar që viti 2021 ekonomia të kthehet në rritje dhe pagat të vazhdojnë që të rriten dhe papunësia të ulet”, u shpreh kryeministri Zaev.