Zaev: Do respektojmë vendimin e Komisionit të Venecias

Do respektojmë vendimin e Komisionit të Venecia ndërsa Ministria e Drejtësisë do të bëjë ndryshimet e nevojshme të ligji, tha sot Kryministri Zaev pas mbrëmë komisioni i Venecias publikoi vërejtjet në lidhje me ligjin e gjuhëve.” Gjuhët shërbejnë për t’u marrëvesh, dhe ne sollëm vendim ligjor, ndonëse që në atë moment, pra që kur debatonim në Kuvend dhe pas sjelljes së ligjit, thamë se do të presim Komisionin e Venecias dhe vendimin e saj do ta respektojmë. Prandaj qëllimi është të respektojmë vendimin e saj. Ministria e Drejtësisë do të hartojë ndryshimet e nevojshme, dhe ato do të dërgohen prapë te Komisioni, për të dëshmuar bashkëpunimin tonë me Komisionin, dhe më pas do ta çojmë në Kuvend për konstatimn e tij- tha Zaev.