Yll Limani bën tatuazhin e parë, këtë kuptim ka

Yll Limani ishte shprehur më parë se dëshiron ta bëjë një tatuazh dhe duket se më në fund e ka marrë guximin.

Tatuazhi përbëhet nga një trekëndësh me një rreth brenda dhe një vijë vertikale që kalon nëpër të. Ajo përfaqëson shkopin e të moshuarit, mantelin e padukshëm dhe gurin e ringjalljes, tre artikujt që duhet të zotëroni për të zotëruar vdekjen.