Xhensila me stil ndryshe, ngjason me Elisabeth Taylor

Këngëtarja shqiptare Xhensila Myrtezaj është paraqitur me një stil më ndryshe sonte

Me kaçurrele dhe stil të viteve të 80-ta.

Kështu mund të cilësohet paraqitja e sotme e këngëtares Xhensila Myrtezaj në rrjetet sociale.

“Pakëz më ndryshe”, ka shkruar Xhensila derisa paraqitet në këtë stil që e bën atë një sozi të legjendës së aktrimit Elizabeth Taylor.

Xhensila ka qenë aktive këtë vit, por më shumë me bashkëpunime derisa ende nuk ka krijuar ndonjë këngë të saj si solo.