Xhaferi: Ta kapërcejmë pandeminë dhe të lëvizim drejt BE-së në vitin 2021

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi dërgoi një video urim për qytetarët e vendit për Vitin e Ri 2021.

Ai ua dëshiruar të gjitha të mirat në planin individual dhe familjar.

Xhaferi dëshiroi në vitin e ri tejkalim të situatës pandemike.

Dhe të realizim të qëllimit strategjik – anëtarësim në Bashkimin Evropian.