Xhaferi: Komuna e Tetovës paguan çdo muaj nga 5.000 euro avokatin nga Shkupi (Dokument)

Arianit Xhaferi

Derisa zjarrfikësit dhe punëtorët e NPK-së mbeten me muaj pa rroga e pa beneficione, Komuna e Tetovës i paguan nga 5,000€ në muaj avokatit nga Shkupi.
Çfarë krimi duhet të kesh bërë të paguash 5,000€ në muaj për avokat?
Për çka marrin rroga gjithë ato juristë në Komunë? Pse ka nevojë edhe për avokat nga Shkupi? A s’ka Tetova avokatë…