Vuçiq më 20 dhe 21 dhjetor viziton Shqipërinë

Presidenti serb Aleksandar Vuçiq do të vizitojë Shqipërinë më 20-21 dhjetor.

Vuçiq do të marrë pjesë në një takim të liderëve të Ballkanit Perëndimor që do të mbahet në Tiranë, sipas Zyrës së Presidentit serb për Bashkëpunim me Media, transmeton Klan Kosova.