Voglushja e parë e 2020 në Tetovë është Meleku (FOTO)

Ëngjëllushja e vogël Melek Kasami është foshnja e parë e lindur në vitin 2020! Vajza është plotësisht e shëndoshë me peshë 3 kilogram dhe gjatësi 50 cm.

Komuna e Tetovës edhe këtë vit ndau mjete në vlerë prej 40.000 denarë për prindërit e fëmijës kurse kompania Charli Baby dhuroi një krevat dhe korrocë për fëmijë! ✅
Uroj prindërit, kurse Melekut i dëshiroj jetë të gjatë, të lumtur dhe përplot dashuri! 👶😇