VMRO-DPMNE: Prioriet për Zevin janë biznes-interesat personale, e jo mirëqenia e qytetarëve

Prioritet për Zoran Zaevin janë interesat personale të bizneseve, e jo mirëqenia e qytetarëve.

Kështu qëndron në kumtesën e VMRO-DPMNE-së, ku theksohet se Zaevi nuk merret me ndotjen enorme të ajrit, vonesën dhe ndërtimin më të shtrenjtë prej qindra miliona eurove të qendrave klinike në Shkup dhe Shtip, por fokusohet në parazgjedhje dhe përbirimin e ligjit për kontroll të drogave dehëse.

“Pushteti kriminel i kryesuar nga Zoran Zaevi këto tre vite në vend që të sjellë jetë që e premtuan, solli jetë vetëm për personat të afërt me klanin e Zaevit”, qëndron në kumtesën e VMRO-DPMNE-së.