VMRO-DPMNE: Piku i kor onës nuk po kalon

Piku i koronës nuk po kalon njëjtë si edhe paaftësia e Zaevit dhe Filipçes e cila do të thotë vdekje për popullin dhe papërgjegjësia e pushtetit u kushton qytetarëve shëndet dhe jetë.

Në 24 orët e fundit Maqedonia shënon bilans të ri të zi me 1.342 të infektuar të rinj dhe 22 të vdekur nga Ko vid-19. Me këtë Maqedonia ka arritur deri në 1.847 viktima dhe është në vendet me rekord të zi në nivel botëror sipas vdekshmërisë në një milionë banorë.

Duhet të ketë dorëheqje dhe përgjegjësi, sepse epidemia e quajtur pushteti i Zaevit është po aq e rrezikshme sa virusi KO VID.

Qendra për komunikime e VMRO-DPMNE-së.