VMRO-DPMNE do ti tërheqë të gjithë amendamentet nga ligji për shtetësi

VMRO-DPMNE-ja opozitare paralajmëron se do të tërheq të gjitha amendamentet e propozuar nga Ligji për shtetësi dhe fton mazhorancën që ta vendosin ligjin menjëherë në seancë dhe ta kalojnë. Nga ana tjetër kërkojnë nga ASH-AAA t’i tërheqë të gjithë amendamentet nga pakoja e pestë ekonomike.

“Për shkak te pazareve te Zaevit dhe dyfytyrësisë së LSDM-së, qytetarët kanë mbetur pa ndihme”, thotë Micevski.