Vjosa Osmani nuk voton kundër Albin Kurtit, fton edhe deputetët tjerë të mos votojnë!

Vjosa Osmani ka thënë se mes respektimit të procedurave për organizmin e seancave dhe interesit të shëndetit të publikut, ajo gjithmonë do të zgjedhë të dytën.

Po ashtu, ajo tha se do të votojë kundër mocionit. Ka ftuar edhe të tjerët të votojnë kundër këtij mocioni.

“Nuk e përkrahi këtë mocion dhe i bëjë thirrje që të gjithë deputetëve që të mos ta përkrahin këtë mocion. Një qeveri e re teknike nuk mund ta përfshijë në vetvete postin e kryetares së Kuvendit”.