Vjollca Haxhiu e bën dimrin verë

Është njëra ndër këngëtaret më të pëlqyera kosovare, e cila në çdo paraqitje vjen më e veçantë.

Që nga fillimi i karrierës e deri tani, Vjollca ka shijuar suksesin e çdo këngë të cilat mënjëherë shndërroheshin në hite.

Vjollca ka arritur të ketë numër të madh simpatizuesish e kjo falë zërit të mrekullueshëm që ka që po arrin ti argëtoj të gjithë.

Përveq zërit Vjollca veçohet edhe për një stil interesant që e sjell në secilën paraqitje ku i kushton kujdes të madh deri në detajin e fundit.

Siç shihet për këngëtaren dimri nuk ka ardhur akoma pasi në imazhin e postuar së fundmi Vjollca është paraqitur e veshur më një fustan të hapur si të ishte vera.

Kjo paraqitje “ndryshe” e këngëtarës mori shumë komente dhe pëlqime brenda pak minutave.