Vetëm Egzona di ta bëj këtë grim

Nusja e Albatrit Muqiçit është ndër më të bukurat e shoubizit.

Egzona Muqiçi cilësohet si femër e këndshme dhe tejet me stil.

Bukuroshja është nga femrat e rralla që u kujdes për linjat perfekte të trupit edhe pse nënë e tre fëmijëve.

Me sharmin dhe bukurinë që ka ua kalon edhe shumë fytyrave publike dhe me famë.

Egzona vazhdimisht sjellë imazhe të bukura duke shfaqur sharmin që reflekton secilën herë.

E grimin që e bën vetë e ka special që e dallon prej të tjerave. Sidomos sytë i ka ‘pikë të dobët’. E veçantë.