Vetëm 16 vjeçar, Shabani gjen kuletën plotë me euro dhe ia kthen pronarit

Vetëm 16 vjeçar. Shaban Shabani nga Gjilani gjen kuletën me 1.500 euro dhe të gjitha kartelat bankare, e kërkon pronarin dhe ia kthen.

Është e turpshme që kjo rini e cila ende nuk ka të drejtë vote, deri dje u përfaqësua nga zhvatësit në pushtet.
Është fatmirësi që këta shembuj nuk kanë ndikuar tek gjeneratat e reja.