Veprimtari nga Likova takohet me Bekim Jasharin: Sot mu duk që linda për së dyti!

Sot mu duk që linda për së dyti. Kënaqësi që u takova me Bekim Jasharin, e falenderoj për pritje e respekt ndaj meje dhe Levizjes Krahët e Shqipes Iliride.
Familja Jashari simbol i forcës, rezistencës.
Nderime veprës madhore të familjes Jashari.
Lavdi dëshmorëve.
Sa më parë bashkim i shqiptarëve. (Salim Zeqiri)