Vendosi Kongresi i LSDM-së – Stevo Pendarovski do të jetë kandidat për president të Maqedonisë

Stevo Pendarovski do të jetë kandidati i LSDM-së dhe Koalicionit për president të Maqedonisë së Veriut, transmeton TV21.

Këtë vendim e solli Kongresi i LSDM-së, i cili është mbajtur sot në Shkup.

Kujtojmë se Pendarovski do të garojë për mandatin e dytë.