Vendoset bo mbë nën “Porschenë” e një politikani në Shkup

Bo mba për shkak të ciles u evakua dje Shkolla e Arteve në Shkup ka qenë e vendosur nën veturën e pronarit të dy lokaleve të natës në Shkup, shkruan Fokus duke u thirr në burime jozyrtare. Sipas këtyre burime, bomba është vendosur nën veturë “Porsche” pronë e një politikani që para ca kohe la politikën dhe iu përkushtua biznesit, transmeton Gazeta Lajm. Fokus nuk permend emrin e personit në fjalë, kuree policia ka konstatuar se bëhet fjalë për bo mbë të llojit “kashi karë”.