Vendkalimi kufitar “Tabanoc” nuk është i mbyllur, funksionon normalisht

Edhe krahas shkrimeve se “eshte mbyllur vendkalimi kufitar Tabanoc, ekipi i gazetes Lajm dhe Lajm.TV vizitoi kete vendkalim me cka konstatoi se qarkullimi i kalimtareve dhe automjeteve aty, zhvillohet normalisht./Lajm