Vendasi im Rexhail Qerimi ende në burg, politika e harroi

Rexha, vendasi im është në burg të përjetshëm,pa pikë faji, videot dhe i gjithë fshati dēshmuan për pafajësin e tij.
Bujar, Arber, Rexhail, deklaruat nē TV, se rasti është i MONTUAR.
Zgjedhjet mbaruan.
Besoj tani jeni “Rehat”….. të ulur në karriget elektrike të TURPIT!!! (Ylber Murtezi)