Vazhdon gjykimi për rastin “Lidhja ndërkombëtare”

Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për financimin e paligjshëm të organizatës joqeveritare “Lidhja Ndërkombëtare”, për çka së bashku me themeluesin Bojan Jovanovski (Boki 13), të akuzuar janë edhe katër persona të tjerë, mes tyre edhe ish deputetja dhe nënkryetarja e LSDM-së, Frosina Remenski.