Vazhdojnë shpërthimet në Holandë

epa08212507 Emergency services gather at a postal sorting company in Kerkrade, the Netherlands, 12 February 2020. A bomb letter has probably exploded in the mail room of the company. Around the same time an explosion took place in Amsterdam, in the south of the Netherlands, also probably caused by a bomb letter. Recently multiple bomb letters have been found at companies in multiple Dutch cities, the most recent one on 10 January. EPA-EFE/MARCEL VAN HOORN

Një letër-bombë sot ka shpërthyer në zyrën e ING bankës në Amsterdam, por askush nuk është lënduar, kumtoi zëdhënësja e bankës duke shtuar se ka pasur vetëm një shpërthim të vogël.

Gjatë kësaj jave janë raportuar disa raste të shpërthimeve në adresa të ndryshme në Holandë.

Dje shpërthyen dy letra-bombë, respektivisht në postat në Amsterdam dhe Kerkrad, ndërsa policia kumtoi se motiv i shpërthime është zhvatja.